Nadap


Nadap dojo homlokzatkicsi
Terveink között szerepel egy gyönyörű, autentikus, japán stílusú dojo felépítése Nadapon. A dojoban elsősorban Aikido edzéseket szeretnénk tartani felnőtteknek és gyerekeknek, de kapacitásától függően természetesen jógát, karatét, jiu-jitsut, zazen meditációt és bármilyen más, békés jellegű  szabadidős tevékenységeket is kiválóan be tudna fogadni a dojo. 
 
A gyerekek bevonását a napi, rendszeres, hagyományos Aikido oktatás és a nyári táborok mellett az EU által is támogatott SkillAi projekhez hasonlóan képzeljük el, a Velencei-tó környéki iskolák részvételével.
 

VargaMjapankert
Az Aikido és a kertészkedés mélyen összefügg filozófiájában, így az építményhez szervesen csatlakozó japánkert lehetne a dojo égköve. 
A japánkert egészen különleges hellyé tehetné Nadapot is, amely az Ősjegy miatt így is a - harcművészetekben alapvetően fontos - szilárd középpont természeti megjelenése. A SkillAi projekt keretében oktatott kertészmérnök tanulók már építettek egy csodálatos japánkertet a Zuglóban található iskolájukban. A kert belépőjegy ellenében minden nap látogatható. Bízunk benne, hogy a segítségükkel Nadapon is ki tudnánk hasonlót alakítani. 


A dojo pontos helyszínével és további részletekkel hamarosan jelentkezünk! 


Az első Nadapi Harművészeti Napról (2019. szeptember 29.) készült kisfilm itt
tekinthető meg.A második Nadapi Budo találkozóról (2020. szeptember 26.) készült kisfilmet ide kattintva láthatjátok.